Surinaamse catering

Sweetie: authentieke Surinaamse catering

Wij van Sweetie Catering zijn gek op Surinaams eten. Wij hebben van onze hobby ons beroep gemaakt en zijn nu Surinaams Hindoestaanse cateraar. Voor al uw evenementen, van bruiloft tot bedrijfsfeest, bereidt Sweetie de heerlijkste Surinaamse gerechten. Wij zijn daarmee dé partij voor Surinaamse catering in Dordrecht en omgeving voor groepen van 20 tot 600 personen.

De keuken van Sweetie

Een feest is pas echt een goed feest met de juiste hapjes en drankjes. Wanneer u dol bent op Surinaams eten is kiezen voor Surinaamse catering een heerlijke keuze. Onze catering is Hindoestaans/Surinaams. Dat betekent dat wij zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld roti, nasi en bami. Want wat is er nu lekkerder dan een goede roti op uw trouwdag? Maar ook wanneer u met het gehele bedrijf wilt genieten van een warme lunch of diner schakelt u ons in voor smakelijke Surinaamse catering in Dordrecht en omgeving. Wij kunnen er desgewenst drank en fruit bij leveren. Bekijk hier ons volledige menu.

U kunt onze partycatering zowel warm als koud krijgen. Wij leveren de maaltijden in oven- en magnetronbestendige foliebakken, zodat u deze zelf gemakkelijk kunt opwarmen. Handig wanneer de eters nog niet gelijk aanwezig zijn. Maar wij kunnen u het eten ook warm aanleveren, zodat er meteen aangevallen kan worden. Overigens kunt u niet alleen terecht voor maaltijden, maar eveneens voor kleinere Surinaamse hapjes, zoals samosa’s, bara’s en Surinaamse loempia’s. Zo kunt u de catering Surinaams/Hindoestaans helemaal samenstellen zoals u wilt.

Prijzen van de catering

Onze prijzen beginnen bij €6,50 p.p. vanaf 20 personen. Hoe groter de groep, hoe lager de prijs. U kunt uw menu samenstellen en ons gerust om een vrijblijvende offerte vragen.

Deze vraagt u aan door hier uw gegevens en aanvraag in te vullen. Hier kunt u tevens terecht wanneer u vragen hebt over onze catering of het menu. Met vragen óf voor het plaatsen van een bestelling kunt u ons natuurlijk ook bellen en wel via 085-0012053. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug, zodat wij u binnenkort kunnen voorzien van onze smakelijke Surinaamse catering.