Surinaams eten bestellen

Heerlijk Surinaams eten bestellen bij Sweetie

Bij ons van Sweetie Catering kunt u uw Surinaamse catering bestellen en ophalen of laten bezorgen. U vindt bij ons de heerlijkste Hindoestaanse roti en daarnaast smakelijke gerechten als bami en nasi. Plaats uw bestelling voor een groep vanaf 20 personen en kom deze vervolgens zelf oppikken laat het bezorgen. Wij passen de bestelling aan op uw wensen, zodat Surinaams eten bestellen in Dordrecht een echt feestje wordt.

Over onze Hindoestaanse maaltijden

De Surinaamse keuken is enorm breed, omdat de bevolking van Suriname is samengesteld uit landen van bijna alle werelddelen: India (Hindoestaans), Afrika, Indonesië, China… Er zijn zelfs Joodse en Indiaanse invloeden terug te vinden. Bij Sweetie Catering kunt u terecht voor heerlijk Surinaams eten met een Hindoestaanse oorsprong. Deze keuken staat vooral bekend om de roti: een soort hartige ‘pannenkoek’ geserveerd met aardappelen, kousenband, een gekookt ei, ui, knoflook en allerlei soorten vlees. Dit wordt gekruid met masala, een oorspronkelijk Indiaas kruidenmengsel dat overal weer nét anders wordt samengesteld. Maar ook verse nasi en bami behoren tot onze specialiteiten.

Warm óf koud

U kunt onze Surinaamse nasi bestellen, Surinaamse bami bestellen én Surinaamse roti bestellen voor groepen vanaf 20 tot meer dan 500 personen. Bij het bereiden van onze authentieke Surinaamse gerechten maken wij gebruik van onze eigen (geheime!) masala, waardoor u een unieke smaakbeleving hebt. Wij kunnen de bestelling warm bezorgen, maar ook koud: handig wanneer het even duurt voor het gezelschap aanwezig is. Wij maken gebruik van foliebakken die zowel geschikt zijn voor de oven als de magnetron, zodat u de maaltijden zelf kunt opwarmen.

U kunt vandaag nog Surinaams eten bestellen voor uw grote groep. Vandaag besteld is vaak de volgende dag al bezorgd. Om er zeker van de zijn dat uw bestelling op tijd klaar is, kunt u het beste even contact met ons opnemen. Dat doet u door te bellen naar 085-0012053 of door een bericht te sturen via het contactformulier. Hier kunt u ook terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wij horen graag van u!