Catering Dordrecht

Bent u op zoek naar een Catering in Dordrecht? Bij Sweetie Catering bent u op het juiste adres. Sweetie Catering is gevestigd in Dordrecht en gespecialiseerd in Surinaams hindoestaanse gerechten en hapjes.

Sweetie Catering onderscheidt zich door een frisse en klantgerichte aanpak tegen een hele scherpe prijs. Of het nu partycatering betreft, een buffet, of een geheel verzorgd evenement op locatie. Sweetie Catering Dordrecht staat garant voor kwaliteit en succes!

Sweetie Catering is gespecialiseerd in de Surinaamse keuken, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Doordat wij deze zelf maken kunnen wij dit aanbieden tegen een speciale prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor vegetarisch gebak.

Surinaamse gerechten

Het menu bestaat hoofdzakelijk uit Surinaamse gerechten.

Wij bieden ook hapjes. Hierbij maken wij onderscheid tussen vegetarische- en kiphapjes. Enkele voorbeelden van vegetarische hapjes zijn: Bojo (Surinaamse cake), Lapiz (Javaans maizenadessert) en Agar (Surinaamse gelatine pudding). Voorbeelden van kiphapjes zijn: Saoto soep (Surinaamse soep), Samosa (Een bladerdeeghapje gevuld met een lekkere aardappelvulling) en kipsaté. Heeft u een andere hapje in gedachten, neem dan gerust contact met ons op (Catering Dordrecht).

Naast menu suggesties en hapjes bieden wij ook Surinaamse gerechten aan. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Tjap tjoy, Roti en Daal (gerecht gemaakt van peulvruchten). Wij kunnen meer gerechten aanbieden. Staat een gerecht niet in de lijst, neem dan gerust contact op met ons.

Verder hebben we ook gebak. Hier maken we een onderscheid tussen 3 categorieën:
– Verjaardagstaarten
– Bruidstaarten

Surinaamse Catering bij Catering Dordrecht Sweetiecatering

Catering Rotterdam
Catering Den Haag