Catering Den haag

Sweetie Catering Den Haag is gespecialiseerd in de Surinaamse keuken, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Doordat wij deze zelf maken kunnen wij dit aanbieden tegen een speciale prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor vegetarisch gebak.Sweetie Catering maakt catering weer persoonlijk door intensief contact met u als klant. Daarbij zijn we uiterst transparant in onze prijzen, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan!

Sweetie Catering Den Haag is een full service Surinaams catering bedrijf, dat zich onderscheidt door een frisse en klantgerichte aanpak tegen een hele scherpe prijs. Of het nu partycatering betreft, een buffet, of een geheel verzorgd evenement op locatie. Sweetie catering staat garant voor kwaliteit en succes!

Doordat wij in grotere getalen onze inkopen doen kunnen wij de prijs doorberekenen naar de klant toe. Bij ons bent u veel goedkoper uit als een ander catering met een gegarandeerde top kwaliteit.

Wij bieden ook hapjes. Hierbij maken wij onderscheid tussen vegetarische- en kiphapjes. Enkele voorbeelden van vegetarische hapjes zijn: Bojo (Surinaamse cake), Lapiz (Javaans maizenadessert) en Agar (Surinaamse gelatine pudding). Voorbeelden van kiphapjes zijn: Saoto soep (Surinaamse soep), Samosa (Een bladerdeeghapje gevuld met een lekkere aardappelvulling) en kipsaté. Heeft u een andere hapje in gedachten, neem dan gerust contact met ons op (Catering Den Haag).

Uw feest, precies zoals u het wilt en geheel op uw wensen aangepast. Ons personeel zal ervoor zorgen dat u en uw gasten niets te kort komen. Zoals het hoort! Sweetie Catering heeft haar sporen reeds verdiend door tal van specifieke opdrachten met succes te volbrengen.

Catering Dordrecht
Catering Rotterdam